Skip to content

 

Våre produkter

 

Våre kundeteller produkter

Kundetellere

Kundetellere

Våre kundetellere er 3D kamerabasert, avansert kundetellersystem som teller besøkende i dine forretninger. Våre kundetellere kan installeres i lokasjoner som butikker, kjøpesentre , museum, fly plasser og andre offentlige miljøer der besøkstellingsdata er meget verdifullt.

Våre kundetellere påvirkes ikke av romtemperatur takket være avanserte algoritmen som vi har bygget over lagt tid, er best på gruppetellinger til forskjell fra vanlige kundetellere av type termal og stråletellere og vanlig kamara baserte enheter som finnes i markedet.

Våre kundetellere leverer høy nøyaktighetsgrad av besøksdata og har mulighet til å ekskludere ansatte fra tellerdataene, kan skille mellom voksne og barn  hvis det er ønskelig og mm.

Kømålinger5

Kø-målingstellere

Folk kommer til butikkene for å se og om de endelig har bestemt seg går de for å kjøpe, ikke for å vente i kø! En av tre potensielle kunder forlater butikken hvis de må vente i mer enn 3 minutter på å betale eller står de alt for lenge i prøverommene. Kjøpmenn opplever inntektstap på opptil 42% på grunn av lange køer.

Våre kø-kundetellersystemer hjelper deg og din bedrift for å unngå potensielle tap forårsaket av lange køer !
Våre kø-kundetellere bygget med avansert algoritme og beregner nøyaktig sporingsdata av 3D dybdesensorteknologi for å levere optimal kundekøstyring. Kø-kundeteller med en avansert algoritme og den nyeste stereovisionsteknologien, tilbyr vi den mest banebrytende køtelling og -administrasjonsløsningen som for øyeblikket er tilgjengelig i markedet. Kø-kundeteller kan telle nøyaktig og anonymt, kan beregne nøyaktige antall kunder i kassekøene, samt gjennomsnittlig tid de bruker der. Å identifisere disse viktige beregningene er avgjørende for butikkeiere og kjøpmenn som søker å fordele personellet effektivt og forhindre potensielle kundetap forårsaket av lange køer.

HeatMap

Heat Map

Heat Map løsningen er fantastisk produkt som er et resultat av et enormt teknologisk forskningarbeid, samt et godt samarbeid mellom store Retailere og ekte»kremmere» i en årrekke.

Systemet er bygget på de mest avanserte algoritmer for 3D intelligent-video tilgjengelig i markedet. Systemet brukes for å kartlegge kundeflyten i detalj, hva kundene dine ser når de er inne i lokasjoner. Norcount HeatMap er et «MUST» for alle Retailere der kundefokuset er enormt og KPI-målinger ( Key Proformace Indicators) betyr veldig mye.

Kundetellere butikker

Demografiske kundetellere

Med NorCount demografiskanalyse kundetellere kan du finne ut nøyaktig hvor mange av dine besøkende er kvinner og hvor mange som er menn, samt deres aldersgruppe. Å kjenne den demografiske profilen til potensielle – og eksisterende kunder er en viktig variabel for å gi bedre service i henhold til deres preferanser.  Demografisk analyse gjøres anonymt, og ingen personlige data lagres på enheten eller sky-løsningen.
Data fra den demografiske programvaren lar deg forbedre kundenes engasjementsnivå ved å tilby dem de riktige produkter.Samt oppretholde en meget god service nivå. Med våre kundedemografiske analyseverktøy, kan du nå tilby en mer personlig opplevelse for dine kunder.
Du kan endre skilting i sanntid i henhold til alderen og kjønnet til de besøkende for å øke konverteringen og optimalisere utformingen av posisjonen din, samt velge utvalg i henhold til de besøkendes demografi mm.

Kundetellere

Bussiness Inteligence APP & WEB

Business Intelligence plattformen er et avansert, samtidig veldig brukervennlig WEB og APP verktøy som sørger at du får en unikt og  detaljert overblikk over besøkende, salgstall, konverteringsrate, kampanjemålinger mm. 

Analyseverktøy som analyserer dine data på en smart måte, du får trendanalyser av systemet og tar riktige beslutninger når det gjelder alt fra bemanningsplanlegging, kampanjemålinger, detaljert oversikt over besøket mm.

Ta kontakt med oss så viser deg gjerne et demo av dette fantastiske produktet!   

Ta kontakt med oss og få en demo av våre kundetellere!